SUMMER SCHOOL 2021


Saint George's School ofereix un casal d'estiu, Summer School, a tots els alumnes de la nostra escola i també a nens i nenes d'altres centres educatius. La proposta que presentem té com a eix vertebrador la immersió lingüística en anglès. Totes les activitats es fan en anglès i estan programades i dirigides pel professorat del Saint George's.

PROGRAMA I ACTIVITATSEl nostre objectiu és oferir un entorn d'aprenentatge funcional de l'anglès a partir del desenvolupament d'activitats diverses basades en els projectes relacionats amb la temàtica del Summer School. Proposem als participants activitats educatives, adequades a la seva edat i al seu nivell d'anglès, les quals es combinaran amb propostes esportives i lúdiques. Cada divendres celebrarem un Special Day amb moltes sorpreses!

INFORMACIÓ D'INTERÈSLEVEL 1 (de 3 a 6 anys)
El Level 1 es duu a terme a l'edifici d'Educació Infantil de la nostra escola. Els diferents espais estan adaptats a les necessitats dels infants d'aquestes edats. Tot es fa en anglès.


Activitats del matí:


Activitats del migdia:
Activitats de la tarda:


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ - SUMMER SCHOOL LEVEL 1


LEVEL 2 (de 6 a 13 anys)
Summer School 2021 (de 6 a 13 anys)
El Level 2 es duu a terme a l'edifici d'Educació Primària de la nostra escola. Els participants gaudiran de les instal·lacions de l'escola (aules, aules d'informàtica, biblioteca, sala d'audiovisuals, aules d'art i de música, gimnàs, piscina, etc.) totes adaptades a la seva edat i a les seves necessitats, i d'un entorn de lleure (patis, pistes esportives, bosc, etc.) que els permetrà poder tenir un espai de joc ampli dins un entorn natural.


Activitats del matí:


Activitats de la tarda:


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ - SUMMER SCHOOL LEVEL 2


Mas Llop Summer Camp 2021 (de 6 a 12 anys)
Quinze dies de colònies a Mas Llop Activity Camp (Caldes de Malavella) en règim d'allotjament i pensió completa.
Totes les activitats es fan en anglès i estan dirigides i programades per professors del Saint George's School i monitors. Es combinen classes intensives d'anglès amb activitats esportives i lúdiques.


Dues opcions:

Per a més informació visiteu la web: www.masllop.es

Inscripció Summer Camp 2021


Saint George's Summer School + Mas Llop Summer Camp 2021 (de 6 a 12 anys)
Quinze dies al Saint George's Summer School (del 28 de juny al 9 de juliol) + Quinze dies al Mas Llop Summer Camp (de l'11 al 24 de juliol) colònies a Caldes de Malavella en règim d'allotjament i pensió completa.


Preu: 1760€
Per a més informació de Mas Llop Summer Camp visiteu la web www.masllop.es


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ - SAINT GEORGE'S SUMMER SCHOOL + MAS LLOP SUMMER CAMP 2021